Waar op letten bij droog haar

Uw kapper helpt: 5 tips tegen haaruitval
juni 30, 2017
Zon, zee en mijn haar
augustus 9, 2017

Waar op letten bij droog haar

Waar op letten bij droog haar

 

Waar op letten bij droog haar: zo droog je jouw haar op de juiste manier

 

Veel vrouwen vinden het niet prettig om met natte haren naar bed te gaan of met een nat kapsel de deur uit te gaan. Zij gebruiken hulpmiddelen om hun haren te drogen, maar lang niet alle vrouwen gebruiken deze hulpmiddelen op de juiste manier. In dit artikel lees je waar op letten bij droog haar, zodat je jouw haar op de juiste manier kunt drogen. Door de tips in dit artikel te raadplegen, weet je zeker dat je met een droge coupe de deur uit kunt gaan zonder jouw haren te beschadigen.
kapper
Tip 1: gebruik je föhn nooit te dicht op het haar

 

Je kunt een föhn gebruiken om je haar te drogen, hier is absoluut niets mis mee. Wel moet je er goed op letten dat je de föhn niet te dicht bij je kapsel houdt als je je haar aan het drogen bent. Een föhn kan namelijk flink heet worden en als je het apparaat te dicht bij je kapsel houdt, kan dit je haar beschadigen.

 

Tip 2: kam je haar met een grove borstel of kam

 

Je moet je haar goed kammen voor je het gaat drogen, ook als je besluit om je haar in de lucht te laten drogen. Omdat nat haar erg kwetsbaar is, kun je beter een grove borstel of kam gebruiken. Dit is een borstel of kam met tanden die wat verder uit elkaar staan en waar je haar gemakkelijker doorheen glijdt.

 

Tip 3: wikkel je haar niet te strak in

 

Veel vrouwen gebruiken een handdoek om hun haar in te wikkelen en sneller te laten drogen. Dit kan, maar je moet je haar niet te strak in de handdoek wikkelen. Dit kan je haar namelijk beschadigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *